menu

onze collectie

Onze exclusieve bruidsjurk merken:

Kelly Star

De prachtige collectie van Kelly Star bestaat uit gedetailleerde bruids­jurken met parels, stras­steentjes, kant en tule. Ideaal voor de romantische prinsessen­bruid die van bling-bling houdt. Wie zeker wil opvallen kiest voor Kelly Star.

Divina Sposa

Een touch of glamour kenmerkt de Divina Sposa lijn. Deze couture-collectie waarbij het ontwerp centraal staat. Wijde volle rokken maar ook stijlvolle strakke kanten bruidsjurken.

Miss Paris

Voor die bruid die niet in het wit of ivoor wil trouwen hebben wij Miss Paris. Van groen, chocolade en lila tot ivoor tinten. Geheel in kleur of met kleur­details. Strak, wijd of kort… dat is Miss Paris.

Miss Kelly

Klassieke en romantische bewerkte bruids­jurken in satijn, taffeta of tule. Volle rokken maar ook de zeemeermin look is weer terug.

Collectors by Miss Kelly

Deze collectie biedt soepel vallende bruids­jurken met lange slepen, sommige wel tot drie meter lang. De tijdloze modellen in satijn, organza of tule zijn veelal met parels en strass bezet.

Just4You

Deze collectie staat voor natuurlijke schoonheid door de klassieke eenvoudige look en strakke lijnen. Eigentijds tegen een verrassende lage prijs.

/